Het leven is niet maakbaar. Zodra je je afstemt op jouw authenticiteit, met jouw talenten en met jouw stroom mee gaat bewegen komen mogelijkheden als vanzelf op je pad. Dan ben je blij, tevreden, speels en sta je in je kracht.

Mijn aanpak

Elke ontmoeting met mij brengt groei; zakelijk en persoonlijk. Ik breng je bij je gevoel, maak bewust, geef inzichten en oplossingen waarmee je direct stappen zet om je doelen te bereiken. Ik werk snel, pragmatisch en stem me volledig af op jou of je team om de beweging te creëren die op dat moment nodig is. Ik laat je voelen en ervaren wat klopt; lekker concreet en gevoed vanuit intuïtie en gevoel. Daarnaast breng is 25 jaar zakelijke kennis en ervaring in waardoor je tot praktische oplossingen en concrete acties komt.

Mijn achtergrond

Na 10 jaar actief in de commercie binnen de ICT ben ik in 2002 gestart als ondernemer. Ik weet hoe het is om succesvol te zijn maar tegen mijn gevoel in te werken: resultaatgericht, vanuit mijn hoofd en altijd onderweg naar meer. Nog steeds is resultaat bij mij een gegeven, alleen zorg ik dat resultaten volgen met plezier, vanuit een goed gevoel en positieve energie als basis. Zo leer ik je jouw flow herkennen, waarin je moeiteloos creëert en vanuit flow en vrijheid beweegt.

Wat er verder over mij te vertellen valt

  • Ik ben dol op mijn werk, omdat ik zo graag echt contact maak met mensen.
  • Ik hou van lachen en vind het belangrijk zaken niet te zwaar te maken.
  • Ik ben snel: ik hou van tempo!
  • Ik ben graag op het water en organiseer ook teamuitjes/heidagen op mijn zeilschip Funfactor  (maar ook op locatie), zie www.ZijVaart.nl
  • Ik heb een geweldig gezin met mijn grote liefde Kees en twee helden van kinderen Kees en Lot.
Wat anderen over mij zeggen