Vind jouw richting

Ben je onrustig, je wilt een verandering, maar je weet niet goed hoe je deze verandering voor elkaar krijgt. Tijdens deze vaartocht scheppen we helderheid over jou en je business. Samen onderzoeken we hoe jij met jouw stroom mee kunt bewegen, afgestemd op jouw talenten, ambities en drijfveren. Ik laat je anders kijken, geef nieuwe perspectieven en zorg dat er bij jou kwartjes vallen zodat je weet wat je te doen staat om het allerbeste uit je bedrijf en jezelf te halen.

Voor wie?

Voor ondernemers en professionals die hun waarde hebben bewezen. Je bent goed in wat je doet en je weet heel goed wat je anders wilt, maar je hebt een zetje nodig hoe je dit aanpakt.

Aanpak

Persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei breng ik samen. Ik kijk en denk met je mee waar het je om gaat. Ik laat je voelen en ervaren hoe het voor jou klopt zodat je met een goed gevoel gaat groeien: waardevol en door jezelf te zijn.

Ik ga diep, werk snel en kom tot de kern waardoor je tot verrassende inzichten komt. Ik sluit aan bij wat voor jou werkt. Ik maak het helder, eenvoudig en breng humor in. Ik geef je vertrouwen en begeleid je stap voor stap te veranderen en groeien naar jouw doelstellingen.

Geen mooie praatjes, kunstjes, trucjes of de dingen  mooier maken dan ze zijn. Maar van mij krijg je feedback op maat, waar jij direct wat mee kunt.

Resultaat

  • Je hebt helder waar het je echt om gaat en hoe je direct de eerste stappen zet om dit te bereiken.
  • Je hebt praktische inzichten, structuur en tools waarmee je verder kunt.
  • Doordat je alles weer helder hebt om een manier die klopt voor jou heb je vertrouwen in je groei. Dat geeft direct rust en energie!

Zeilend!

We gaan zeilen, voor anker, afhankelijk va weer en wind! Het schip is een 14 meter jacht van alle gemakken en luxe voorzien.

Boek jouw sessie

Boek hieronder jouw klankbord sessie. Ik neem zsm contact met je op voor een intake en de planning.

Eerst kennismaken?

Dat kan natuurlijk ook. Stuur een e-mail en dan plannen we een zoomafspraak.

Ervaringen van deelnemers