Ervaren en doen

We weten heel goed dat de mooiste inzichten en creaties ontstaan van binnenuit, vanuit rust, vertrouwen en door te ontvangen en luisteren. Om hier wijzer in te worden lezen we boeken over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Deze geven veel kennis maar maken ook dat je onderweg blijft en in je hoofd blijft zitten. Terwijl flow, gemak en creëren vanuit moeiteloosheid voor je neus liggen.

Mijn visie is: ga het ervaren en DOEN!

Dat is precies wat je deze dag gaat ervaren. Met max 4 ondernemers varen we uit.

Agenda

Deze eendaagse staat voorop dat je gaat genieten, ontspannen en lekker lachen. Moeiteloos zijn dus. Je krijgt de theorie wat flow en moeiteloos manifesteren nou precies is en hoe het werkt. Je krijgt inzicht wat het lastig maakt en waar jij jezelf in de weg zit. Je sluit deze dag af met inzichten en acties hoe jij vanuit flow, moeitelozer, gaat groeien.

Na deze eendaagse:

 • Weet je hoe moeiteloos manifesteren werkt.
 • Heb je inzicht wat het lastig maakt en waar jij jezelf specifiek in de weg zit.
 • Heb je inspiratie en praktische oplossingen om verder te groeien op jouw manier, makkelijker, meer flow, op weg naar moeiteloosheid en zo steeds vrijer, gemakkelijker en vol vertrouwen te werken en leven.
 • En heb je de eerste stap gezet met het jezelf gunnen van een heerlijke ontspannen verdiepende dag voor jezelf, met tijd en aandacht naar binnen én ook nog leuke nieuwe contacten opgedaan.

Praktische info

 • Datum:  donderdag 22 sept.
 • Je krijgt vooraf een intake met voorbereidende opdracht zodat jouw proces direct start.
 • Afvaart op de 22e 10.00 uur – terug in de haven 16.30 uur.
 • We varen met Flo vanuit Marina Muiderzand – Almere
 • Kosten € 499,- (excl. 21% btw)
 • Dit is inclusief koffie/thee/fris, lekkers en gezonde lunch.
 • Plek voor 4 bewuste ondernemers
 • We vragen iedereen gezond en getest aan boord te komen. Mocht het anders lopen vanwege Corona dan zijn we flexibel en verzetten we onze dag.

Over Flo

Water brengt automatisch flow. Het schip heet dan ook niet voor niets Flo. Zij is een klassieke Valkvlet van 12 meter. Een leuk schip om lekker uit te waaien op het dek, zelf het roer in handen te nemen én in je gevoel te komen. Het schip is van alle gemakken voorzien (toilet, verwarming, keuken).

Foto’s en video van Flo vind je op http://www.ZijVaart.nl

Over Madelon

Ik zie altijd hoe het makkelijk kan, met de stroom mee. Ik kan niet anders dan jou deze essentie ook laten zien, door anders te kijken, door je naar je gevoel te leiden en door kwartjes te laten vallen. Het gevolg is dat je inzichten krijgt die voor jou werken en je daarmee direct verandering realiseert in je werk en leven.

Mijn achtergrond? Ik ben een enorm gevoelsmens. Ik voel direct aan of iets klopt en of jij vanuit je gevoel handelt. Daarnaast ben ik analytisch en met een achtergrond in de sales, zie ik altijd hoe je je waarde vergroot en win/win creëert.

Waarom ik moeiteloos werken zo belangrijk vind? Omdat hier de oplossing ligt voor gemak, vertrouwen, rust en geluk – dat gun ik jou – maar dat is ook de sleutel dat we groeien naar gezonde relaties met elkaar en met alles om ons heen. Dus kort gezegd: door te investeren in jouw flow doe je Alles een dienst!

Reserveer jouw plek

We gaan er drie heerlijke flow dagen van maken, dagen vol flow en moeiteloosheid.

Intake plannen

Stuur een mail dan plannen we een intake en stemmen we samen de verwachtingen af.