Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

Madelon Dik
GroeiWorkshops

In zeven stappen vind je de kern die leidt naar jouw succes. Je komt er achter wat je echt wilt en wat je talent is. Je vertaalt dat naar je bedrijf en ontdekt met welke strategie jij maximaal winst behaalt.

In het midden van de trampoline
spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.
Workshop onderwerpen zijn:
- Ontwikkel je persoonlijke groeistrategie
- Ontwikkel je commerciële strategie: tips en handvatten voor meer winst
- De betekenis van geld
Heb je interesse, stuur een email naar: e-mail

Een-op-een sessie
Voor een versnelling en aanscherping van jouw groeitraject op maat. Maak een afspraak via e-mail.
Groeitraject voor individuen, teams en organisaties

Groeitraject voor individuen, teams en organisaties

Teamontwikkeling op maat

Er zijn vele manieren om te werken aan persoonlijke en teamontwikkeling, maar vaak heeft dit slechts een tijdelijk effect. Blijvende groei is alleen mogelijk als een ieder eerst zijn persoonlijke drijfveren en toegevoegde waarde ontdekt. Op deze manier krijg je voldoening en energie uit je werk en ben je gemotiveerd bij te dragen aan de gezamenlijke doelen en resultaten.Succes heeft nauwelijks te maken met competenties, maar veel meer met de intentie en passie waarmee mensen zaken doen. Als een ieder met overtuiging doet wat bij hem past, kan iedereen optimaal bijdragen. Het is daarom belangrijk - in welke samenwerking dan ook- dat iedereen de kern van zijn persoonlijke drijfveren ontdekt. Wat wil je echt en wat is je unieke talent? Dat is de pit waaruit de organisatie kan groeien als een krachtige boom die veel vruchten draagt.

Aanpak
Groeien kan door hard werken. Dat is precies wat we niet gaan doen. We gaan bewuster werken. Want als als iedereen ontdekt wanneer hij is het midden van de trampoline springt, gaat de groei veel gemakkelijker.

Het groeitraject is altijd een op maat traject en bestaat uit on line en on site begeleiding. Alles wat mensen on line kunnen doen, wordt digitaal aangeboden. Om verdieping en verbinding onderling te bereiken komen groepen bij elkaar.

We gaan vooral aan de slag met wat er al is. Immers mensen weten heel goed welke verbeteringen nodig zijn voor het team en de organisatie. De begeleiding is er dan ook op gericht alle teamleden te betrekken en de energie en inzet op elkaar af te stemmen, zodat veranderingen zelf uitgedacht en in gang gezet worden.
Het groeiprogramma biedt een gestructureerde aanpak, waarmee men stap voor stap bouwt aan inzichten, bewustwording en vaardigheden om individueel en als team met plezier optimaal te presenteren.

De 7 stappen groeimethode®
Aan de hand van de 7 stappen groeimethode werken we stap voor stap uit hoe je jouw organisatie afstemt op wat een ieder wil en waar een ieder goed in is. Op deze manier klopt de beweging van ieder individu met het totaal en is iedereen intrinsiek gemotiveerd en bewust hoe zij/zij waarde creëert voor zichzelf èn de organisatie.

Het motto van de groeimethode luidt: In het midden van de trampoline spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.
Wil je voldoening en een optimaal resultaat zorg dan dat iedereen vanuit het midden springt.

De methode is uitgewerkt in het werkboek ‘Groei doe-het-zelf’. Zie >>Groeiboek. Daarnaast is er een online programma van gemaakt voor teams en organisaties.

Vraag nu meer informatie aan >>klik hier.

  
groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88