Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

Madelon Dik
GroeiWorkshops

In zeven stappen vind je de kern die leidt naar jouw succes. Je komt er achter wat je echt wilt en wat je talent is. Je vertaalt dat naar je bedrijf en ontdekt met welke strategie jij maximaal winst behaalt.

In het midden van de trampoline
spring je het makkelijkst, het lekkerst en het hoogst.
Workshop onderwerpen zijn:
- Ontwikkel je persoonlijke groeistrategie
- Ontwikkel je commerciƫle strategie: tips en handvatten voor meer winst
- De betekenis van geld
Heb je interesse, stuur een email naar: e-mail

Een-op-een sessie
Voor een versnelling en aanscherping van jouw groeitraject op maat. Maak een afspraak via e-mail.
 • Groeitraject voor organisaties

  Groeitraject voor organisaties

  Wil je het optimale uit je organisatie halen met een cultuur waarin medewerkers constructief bijdragen aan het gezamenlijke doel? Zorg dan dat je een beweging op gang brengt die waarde oplevert voor iedereen. Zowel intern als extern.

  Ik ga ervan uit dat mensen gepassioneerd het beste willen leveren vanuit een positieve samenwerking. Om dit te bereiken help ik een cultuur creƫren waarin mensen verantwoordelijkheid nemen om met plezier betekenisvol bij te dragen aan de gezamenlijke doelen en resultaten.

 • Groeitraject voor ondernemers

  Groeitraject voor ondernemers

  Ben je op zoek naar hoe je meer impact bereikt met je talent en je bedrijf? Verlang je naar meer rust, balans, bevlogenheid en een goede omzet, genoeg klanten tot gevolg? En wil je zowel persoonlijk als zakelijk groeien?

  Ik help je stap voor stap hoe je jouw bedrijf afstemt op wat je echt wilt en waar je goed in bent en hoe je hier vervolgens zoveel mogelijk waarde mee genereert. Het gevolg: jij valt samen met wat je doet. Je bedrijf klopt dan met wie jij bent en is jouw middel is om tot je recht te komen en de impact mee te bereiken waar je naar verlangt.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88