Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Harder trekken werkt niet

  Harder trekken werkt niet - 12 mei 2014

  Je wilt graag meer omzet en klanten. Je zet van alles in gang, maar de stroom klanten en omzet waar je naar verlangt blijft uit. Wat nu? Hoe zorg je dat klanten jouw aanbod afnemen? Meer verkopen, meer doen aan marketing, meer acties uitzetten? Of kan het gemakkelijker?

 • Te weinig tijd, wat een onzin!

  Te weinig tijd, wat een onzin! - 20 april 2014

  Zo veel te doen, ik heb tijd te kort, voel me helemaal opgefokt. Zo werd ik zondagochtend wakker. Het halve weekend al voorbij en de onrust gierde door mijn lijf. Al starend naar het plafond schoot de gedachte door me heen: Madelon DOE NORMAAL! Doe hier wat aan. Te weinig tijd is echt onzin, te veel activiteiten zul je bedoelen! Het is weer even tijd dat ik het heft in eigen handen neem, zodat ik mij goed voel en de voldoening uit alles haal.

 • De valkuil van resultaatgericht werken

  De valkuil van resultaatgericht werken - 1 april 2014

  Het is in mijn 20 jaar werkervaring altijd mijn grote kracht geweest: resultaatgericht werken. Als je met mij samenwerkt neem ik altijd mijn verantwoordelijkheid en zorg dat gestelde doelen op tijd af zijn. Op mij kun je bouwen! Deze kracht is tegelijk ook mijn grootste valkuil. En hier tuinde ik onlangs weer eens in. Zo ben ik druk met het schrijven van een e-book over zakelijke groei. Maar ik merk elke keer weer, dat als ik de einddatum vastleg (juist om de vaart erin te houden) mijn creativiteit verdwijnt. Ik ga dan hard werken, met stress en weinig inspiratie tot gevolg!

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88