Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Nog vijfentwintig zomers

  Nog vijfentwintig zomers - 11 september 2014

  Zit ik lekker met een vriendin te kletsen, vraagt ze: én wat wil jij nog van het leven in de vijfentwintig zomers die je nog voor je hebt? Pardon! Ja, vertelt ze: op onze leeftijd (ik 45, zij tegen de 50) is dat wat je nog zo'n beetje voor je hebt aan zomers. Dus als je nog iets wilt, wordt het wel tijd het waar te maken.

 • Wat draagt bij aan succes?

  Wat draagt bij aan succes? - 26 augustus 2014

  Wat heb jij op je 'to do' lijst staan voor vandaag? Vast druk met van alles. En is dit alles ook wat je wilt doen? En is het belangrijk? Draagt het bij aan wat je werkelijk wilt?
  Alles wat je creëert en bezit zal uiteindelijk vergaan. Het enige wat blijvend is, is datgene wat door je heen gestraald heeft. Ofwel het gevoel dat jou geraakt heeft.

 • Hoe stel je je ondernemersdoel?

  Hoe stel je je ondernemersdoel? - 4 augustus 2014

  Vraag je aan ondernemers wat is het doel van je bedrijf, krijg je het antwoord: geld verdienen! Niet erg inspirerend. Dat is voor mij net zoiets als: wat is je doel van leven? Ademen. Duuuh. Dat is toch logisch. Zowel geld als adem zijn geen doel, dat zijn middelen. Beide dus heel belangrijk, maar je kunt je er niet op richten. Ga maar eens flink nadenken hoe je meer geld verdient… En krijg je inspiratie? Echt niet. Geld is het gevolg. Het gevolg van wat? Van een goed ondernemersdoel!

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88