Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Ben jij succesvol?

  Ben jij succesvol? - 29 maart 2012

  Succesvol zijn, wat is dat eigenlijk? Is dat veel verdienen, bekend zijn, het werk doen wat je leuk vindt, gezond zijn, je goed voelen. Volgens mij streeft iedereen wel succes na. Maar waar ben je dan eigenlijk op uit? Iedereen zou eens zijn definitie van succes moeten opschrijven, zodat je bewust wordt van hoe je je eigen succes ervaart.

 • Onthaast! Je voelt je beter en bereikt meer

  Onthaast! Je voelt je beter en bereikt meer - 15 maart 2012

  Hoe gehaast leef jij eigenlijk? Zit jij wel eens stil? Loop je rustig of met snelle passen? Heb je voldoende tijd voor praktische zaken als koken, tanken, boodschappen doen? Eet jij je lunch achter je computer? Tjonge wat zijn we toch druk met zijn allen. 'Had ik maar meer tijd' hoor ik mensen regelmatig zeggen. Gelukkig kan dat niet gebeuren, want dan krijgen we het alleen maar NOG drukker. Hoe meer je namelijk doet, hoe meer klussen zich aandienen in de tijd die overblijft.

 • Sonja Bakker als rolmodel

  Sonja Bakker als rolmodel - 4 maart 2012

  Ik heb helemaal niets met Sonja, heb nog nooit een boek van haar gekocht of een dieet van haar gevolgd. Toch is zij mijn voorbeeld. Omdat zij anders durfde te zijn dan anderen. Omdat ze geloofde in haar missie. Niemand wilde haar boek uitgeven. Dus heeft ze het zelf gedaan en hoe! Als ik verder op haar naam google, lees ik artikelen dat wetenschappelijk is bewezen dat je van haar diëten helemaal niet het beste afvalt ten op zichte van andere diëten. Interessant!

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88