Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Geldgedreven of waardegedreven?

  Geldgedreven of waardegedreven? - 20 mei 2012

  Het valt me op dat sommige ondernemers het moeilijk hebben en andere presteren beter dan ooit. Hoe zit dat? Het is toch crisis? Niet voor iedereen soms? Mijn visie hierop is dat het verschil maakt of je je als onderneming focust op geld of op de meerwaarde die je voor klanten levert.


 • Waarom schrijf ik een boek

  Waarom schrijf ik een boek - 24 april 2012

  Tijdens een gezellig etentje met goede vrienden, stelde mijn vriendin mij de vraag: Madelon, Waarom schrijf je eigenlijk dat boek, er zijn toch al zoveel boeken over dit onderwerp? BENG! Die kwam binnen als een mokerslag. Het voelde net zoiets als: Madelon waarom ben je eigenlijk zwanger, er zijn toch al zoveel kinderen? Eenmaal herstelt van mijn eerste reactie, realiseerde ik mij dat dit een hele legitieme vraag was. Immers is het helemaal waar, er zijn al zoveel boeken over zakelijke groei, succes, meer winst, werken met passie etc etc.

 • 3 tips voor meer winst

  3 tips voor meer winst - 11 april 2012

  Meer winst, meer geld... dat zou lekker zijn. Dan neem ik tijd voor mezelf, ga dan eens goed nadenken over nieuwe concepten, maak tijd om mijn marketing eens flink in gang te zetten, mijn website aanpassen... STOP!
  Het werkt precies andersom. Juist door nu tijd te maken voor jezelf en voor de aanscherping van je bedrijf neem je acties die kunnen leiden tot meer winst en geven je bovendien direct voldoening. Meer winst is altijd een gevolg van jouw acties! En nooit de oorzaak. Dus als je niet nu iets doet, kun je doorwerken tot je een ons weegt en gaat er helemaal niets veranderen.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88