Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Doorbreek je blinde vlek

  Doorbreek je blinde vlek - 15 september 2017

  Hoe bereik je als ondernemer wat je echt wilt? Dus enerzijds je bedrijfsdoelstellingen zoals omzet, klanten en winst en anderzijds je persoonlijke doelstellingen als plezier, rust en ontspanning? Het wemelt van de goede adviezen, maar welk advies levert nu duurzame groei op? Een oplossing die echt een verschil gaat maken, waarbij je zeker weet dat je op het juiste spoort zit?

 • Hoe maak je goud

  Hoe maak je goud - 17 juni 2017

  Kun je goud maken? Ofwel geluk? Hoe denk jij eigenlijk over geluk? We zijn allemaal geconditioneerd door onze opvoeding, onze cultuur en alles wat je mee hebt gemaakt. Zo bekijkt ieder mens zijn leven vanuit zijn unieke bril. En zo heeft dus ook iedereen zijn eigen visie op wat hem gelukkig maakt.

 • Dicht bij jezelf blijven, een levenskunst - 19 mei 2017

  Het is belangrijk om eerlijk en betrouwbaar te zijn. Dat weten we allemaal. Nou ik ben eerlijk en betrouwbaar naar iedereen behalve naar mezelf! Zo liep ik afgelopen week weer eens flink tegen de lamp. Ik was er voor de zorg van familie, voor mijn gezin, voor mijn vrienden. Ik was zo druk er voor iedereen te zijn dat ik mijzelf vergat. Met als gevolg dat ik geïrriteerd, heel moe en verdrietig werd. Want wie zorgt er eigenlijk voor mij?

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88