Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Zin om aan de slag te gaan?

  Zin om aan de slag te gaan? - 20 augustus 2012

  Vakantie voorbij, weer aan de slag. De vraag is: heb je zin om aan het werk te gaan? Of heb je lood in je schoenen en voel je weerstand de draad weer op te pakken? Na een vakantie is een goed moment om als toeschouwer naar je activiteiten te kijken. Je ziet dat helder voor ogen: doe je het werk wat je wilt doen? Hoe voelt het echt? Is je werk afgestemd op wat jij goed kan?

 • Een goede verkoper is een slechte inkoper

  Een goede verkoper is een slechte inkoper - 30 juli 2012

  Verkopen en inkopen zijn een vak apart! Dat heb ik vandaag weer eens ervaren bij het aankopen van een auto. Ik heb ruim 15 jaar verkoopervaring, heb dus over heel wat deals onderhandeld, toch ben ik als inkoper niet veel waard. Zo was ik vandaag toch echt een auto aan het (in)kopen, maar merkte dat ik automatisch op de stoel van de verkoper ging zitten. Wat is nou precies het verschil tussen deze twee rollen. En wat maakt mij nou toch zo'n slechte inkoper?

 • Wat je ook wilt bereiken: BEGIN

  Wat je ook wilt bereiken: BEGIN - 18 juli 2012

  Nog zoveel plannen en dromen in wat ik allemaal wil ondernemen. Dat komt allemaal later wel, als ik meer tijd en meer geld heb. Het is ook te veel om nu aan te beginnen. En ik weet al helemaal niet hoe ik het moet aanpakken. Nee hoor, lekker blijven uitstellen. Prima zo. Of toch niet? Want wanneer komt dat moment dan? Er zijn altijd redenen om iets niet te doen. En zo gebeurt en dus ook niets. Het geheim van groeien en bereiken wat je graag wilt is BEGINNEN!

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88