Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • De valkuil van perfectionisme

  De valkuil van perfectionisme - 17 oktober 2012

  Hoe voorkom ik dat ik die lat steeds weer hoger leg. Deze vraag hield me afgelopen week bezig. Want wat heb ik mijzelf gek laten maken met het afschrijven van mijn boek (dat overigens nu naar de drukker is :-)). Het kan altijd beter, sneller, mooier. En eenmaal het ene bereikt, heb ik alweer een nieuw doel voor ogen. En zo vergeet ik te genieten en hol ik maar door.

 • Word vrij van geld

  Word vrij van geld - 8 oktober 2012

  Ondernemen draait om geld. Je kunt nog zo hard werken, maar wil je veel geld genereren is het alles bepalend hoe je over geld denkt. Je gedachten en overtuigingen bepalen namelijk of jij je vrij voelt om te ondernemen zoals je wilt én of je het financiële resultaat bereikt dat je wenst.


 • Twee voorwaarden om te kunnen groeien

  Twee voorwaarden om te kunnen groeien - 8 september 2012

  Wie droomt er niet van meer succes. Het maakt niet uit wat je al bereikt hebt, iedereen kijkt naar boven: hoe het nog beter kan! Maar hoe kom je daar? Om je situatie te veranderen zijn er mijn inziens twee voorwaarden. De eerste is: neem verantwoordelijkheid voor je huidige situatie. En de tweede: je wens om te groeien moet voortkomen uit je verlangen naar iets nieuws in plaats van weg bij je huidige situatie.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88