Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • ZZPers jaaromzet niet meer dan 21.000 euro?

  ZZPers jaaromzet niet meer dan 21.000 euro? - 6 december 2012

  Tijdens de uitreiking van de FZ Awards (Federatie Zakenvrouwen) afgelopen zaterdag in het Kurhaus in Scheveningen werd bekend gemaakt dat de mannelijke zzp’er een gemiddelde jaaromzet draait van 21.000 euro. De vrouwelijke zzp’er scoort gemiddeld niet hoger dan 15.000 euro. Aldus Jerry Helmers in zijn Telegraafcolumn 'Wáár zijn de zzp-succesverhalen?' 4 december jl. Zie www.telegraaf.nl. Daar word ik stil van. Hoe zit dat? En wat vind ik hier nu eigenlijk van?

 • Practice what you preach

  Practice what you preach - 26 november 2012

  Gebeurde het mij toch weer: ik liep te piekeren, maakte mij zorgen, voelde mij onrustig, en dacht: 'hoe krijg ik toch alles voor elkaar?'. En zo denk ik mijzelf de put in. Dom zeg! Heb ik net zo'n mooi boek gelanceerd, leuke reacties, veel aandacht, leg ik de lat weer hoger en is het weer niet genoeg.

 • Hoe maak je een goede offerte?

  Hoe maak je een goede offerte? - 29 oktober 2012

  Wat is een goede offerte? Wat moet erin staan? En wat geeft nu de doorslag dat klanten jouw aanbod kiezen? Is dat prijs? Nee, mijn inziens baseren klanten hun keuze niet alleen op prijs maar veel meer op het vertrouwen dat ze in jou stellen.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88