Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Leren kitesurfen is net ondernemen

  Leren kitesurfen is net ondernemen - 6 augustus 2013

  Of je nu goed wilt worden in kitesurfen of in ondernemen: het zijn dezelfde lessen die je te leren hebt. Dat realiseerde ik mij toen ik hopeloos gefrustreerd, zout water happend, vechtend tegen wind en golven, in de Caribische zee lag te ploeteren en dacht: gaat dit kitesurfen mij ooit lukken?!

 • Alleen jij weet hoe je miljonair kunt worden

  Alleen jij weet hoe je miljonair kunt worden - 14 juli 2013

  Vakantie! Een mooi moment om de balans op te maken. Wat ging goed en wat ging minder goed de eerste helft van dit jaar. En hoe nu verder groeien de tweede helft van 2013? Het is goed om even afstand te nemen van je onderneming en als toeschouwer te kijken wat je bereikt hebt. En minstens zo belangrijk: hoe je dat bereikt hebt. Want hard werken is niet moeilijk. En nog harder werken is ook zo ingepland. Maar hoe kun je nu een groeistrategie bepalen die voor jou werkt, zodat je verder kunt bouwen aan jouw plan om miljonair of toch ten minste financieel onafhankelijk te worden.

 • Geld: belemmering of stimulans?

  Geld: belemmering of stimulans? - 8 mei 2013

  Voldoende geld, maar liever nog financieel onafhankelijk zijn. Wie droomt daar niet van? Veel ondernemers die ik coach hebben financiƫle onafhankelijkheid als doel nummer 1. Want geld is vrijheid en geld staat voor succes. Hoe meer geld, hoe meer je kunt doen van wat je werkelijk graag wilt.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88