Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Word van ZZPer geen ZZWer

  Word van ZZPer geen ZZWer - 18 oktober 2013

  In totaal telt Nederland ruim 900.000 ZZPers. Maandelijks neemt het aantal zelfstandigen met 10.000 toe. Tegelijkertijd stopt circa 40% van de ZZPers binnen 5 jaar. En dan blijkt ook nog dat de gemiddelde jaaromzet van ZZPers niet meer dan 25.000 euro bedraagt. Zijn dat dan wel ZZPers of tellen we vooral veel ZZWers: Zelfstandigen Zonder werk?

 • Visie op groei

  Visie op groei - 17 september 2013

  Ik ben geïnspireerd door groei. Groei gericht op hoe je het werk kunt doen dat je leuk vindt en daarmee het beste resultaat behaalt. In mijn visie gaat groei gemakkelijk als je doet waar je goed in bent en daarmee bijdraagt aan anderen en aan jezelf. Voor mij werkt dit voor groei. Als ik anderen help groeien, groei ik zelf ook. Daarom help ik ondernemers graag groeien en heb ik een groeimethode ontwikkeld waarmee je in zeven stappen je zakelijke groei in gang zet.


 • Als ondernemer moet je leren vissen

  Als ondernemer moet je leren vissen - 9 september 2013

  Want een visser weet hoe hij een grote vis vangt! Zo zoekt een goede visser een mooi plekje uit en kiest zorgvuldig zijn hengel, dobber en aas. En dan werpt hij zijn lijn uit en wacht met geduld totdat hij beet heeft. En zo is het ook met ondernemen: wachten totdat je beet hebt. Dat vraagt om tijd en vertrouwen.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88