Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Het is géén crisis

  Het is géén crisis - 8 december 2013

  Het is de nieuwe werkelijkheid. En dat is voor vele misschien nog wel erger dan een crisis. Betekent dit dat de tijd van groei voorbij is? Nee zeker niet. Alleen richt de groei zich niet meer op winst, maar op het leveren van een bijdragen aan wat klanten willen.

 • Je bedrijf loopt voor geen meter: wat nu?

  Je bedrijf loopt voor geen meter: wat nu? - 3 december 2013

  Als je niet de resultaten bereikt die je wenst, wat doe je dan? Ga jij hard werken. Je pakt elke opdracht aan vanuit de gedachte: leuke opdrachten volgen later vast wel weer. Of maak jij een pas op de plaats en investeert eerst in jezelf, want alleen op die manier kun je eruit halen wat erin zit.

 • Focus is alles

  Focus is alles - 18 november 2013

  Dat het hebben van focus goed is, daar zijn de meeste het wel over eens. Maar hoe stel je een goede focus? Een focus die je richting geeft, je motiveert en maakt dat je de juiste dingen doet, zodat je klanten aantrekt en veel omzet behaalt. Ik ontmoet veel ondernemers die moeite hebben met het bepalen van hun focus. Ondernemers willen wel focus maar worden geleefd door de waan van de dag. Bovendien stuit het kiezen van focus op weerstand. Want stel dat je de verkeerde kiest, dan mis je misschien opdrachten. En zo modder je lekker aan en pak je nooit door om echt te groeien.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88