Madelon Dik, Groeicoach

Groei, meer plezier, meer resultaat

 • Succes is destructief

  Succes is destructief - 24 maart 2014

  Fantastisch dat ik bij de top van meest gelezen bloggers van deOndernemer.nl behoor. Met als gevolg dat ik mijn uiterste best doe om weer een super goede blog te schrijven. En hier gaat het dus mis! Want ik zit mijn best te doen, creëer druk en ben zo gericht op het resultaat dat mijn creativiteit verdwijnt. De blogs die zo goed gelezen werden, vlogen uit mijn pen. Ik was toen niet bezig met het resultaat, maar met de boodschap waarover ik wilde schrijven.

 • Waar kom jij je bed voor uit?

  Waar kom jij je bed voor uit? - 10 maart 2014

  Kom jij je bed uit om vóór of om tegen iets te leven? Ofwel richt jij je keuzes erop angst, afkeuring of onzekerheid te voorkomen? Dan pas je je voortdurend aan aan je omgeving. Zo blijf je bijvoorbeeld je huidige werk doen, ook al vind je het werk niet zo leuk, maar je verdient ten minste geld. Of je zou wel minder uren willen werken, maar doet dat niet om het risico te voorkomen dat je opdrachtgever voor jou een ander kiest.

 • Voelen als een miljonair

  Voelen als een miljonair - 13 februari 2014

  Droom jij ook wel eens van vet veel geld verdienen? Dat het geld met bakken binnenkomt. Ik krijg al een glimlach op mijn gezicht als ik me dit voorstel. Alleen al deze gedachte maakt mij blij. Ik realiseer mij echter dat de hoeveelheid geld die op mijn bankrekening staat op zich niet voelbaar is. Wat wel echt is, is dat gevoel van rijkdom. Hoe zou het zijn als je dat gevoel altijd kunt hebben en je je als miljonair kunt wanen? Dat lijkt me nou echt heerlijk.

groei@madelondik.nl
M 06 53 65 07 88